Mahindra пусна кратко видео показващо екстериора и интериора на варианта Thar Wanderlust на всъдехода си, повтарящ донякъде прочутия JEEP. Машината принадлежи на раджата на Майпур и има камуфлажна графика върху предния капак, както и отстрани в долната част на купето. Джантите са черни с оранжеви апликации.

Колата е сериозно модифицирана, садалките отпред са кожени спортни с четириточкови колани Sparco. Тапицерията е кадифена, изцяло кожена, влизането отзад става през половинки врати тип “криле на чайка”.

Много впечатляващи са колелата с размер 35 цола, автомобилът има шнорхел, стоманени брони, електрическа лебедка, монтирани на покрива фарове, а в купето са интегрирани две 20 литрови туби за гориво.

Пътниците и отзад се радват на удобни кожени седалки, в покрива е интегриран отварящ се електрически стъклен люк. Инфотеймънт системата е базирана на Android със сензорен екран, налице е навигация, хед-ъп дисплей, амбиетно осветление и озвучаване със субуфър под седалките. 

Wanderlust е една от многобройните индивидуализации на на модела Mahindra Thar. Колата на махараджата е модел CRDe 4x4 с топ-агрегата 2.5 л дизел с мощност 105 к.с. и максимален въртящ момент от 247 Нм. Предавателната кутия е петстепенна, механична с раздатка на BorgWarner.

инфо- autopress