Подразделението за специално преустройство е измайсторил един уникален модел.

Който иска да конфигурира своя McLaren още по-оригинално, ще трябва да се възползва от услугите на MSO. Подразделението за индивидуални поръчки сега е инжектирал 650S с допълнителна доза карбон
Клиентът е цар и неговите желания са закон. Следвайки това верую, отделът MSO за специално преустройство е измайсторил от McLaren един уникален модел McLaren MSO 650S Project Kilo, който вече е стъпил на колела.

Птица в двигателния отсек.

Технически, McLaren 650S остава непроменен, но в замяна на това е получил като екстра много карбон. Така покривът, праговете на вратите, конфигурацията на кокпита с вграден дисплей за превключване, както и останалите елементи са от светъл карбон. Нови са също така боядисаните в цвета на купето капачки за охлаждащата вода и маслото за двигателя, допълнително украсени в оранжево McLaren лого. В този сигнален цвят са боядисани и долните ръбове на вратите и украсени допълнително с логото на марката. Топлинният екран на изпускателната тръба блести със своето златно покритие.Специалната изненадата на McLaren MSO 650S Project Kilo e малкото Kiwi лого върху капака на двигателя, като спомен за новозеландската родина на основателя на компанията Брус MакЛарън.

Информация на "Auto Motor und Sport"-ams.bg