• 100 нови таксиметрови автомобили Volkswagen Caddy Trendline 1.4 TGI достави Порше София Изток на столичния таксиметров превозвач ОК Супертранс АД
• Автомобилите са фабрично оптимизирани за работа на природен газ
• Издаването ще се осъществи на няколко транша

Бранд мениджърът на Volkswagen Лекотоварни автомобили към Порше БГ ЕООД, г-н Нестор Несторов, връчи официално ключовете на поредните таксита Caddy Trendline 1.4 TGI на Изпълнителния директор на ОК Супертранс АД, г-н Людмил Лазаров.

Софиянци ще продължават да се радват на качествени таксиметрови услуги от ОК Супертранс АД. Компанията ще разшири автопарка си с поредните 100 чисто нови автомобили Volkswagen Caddy Trendline 1.4 TGI, предназначени за таксиметров превоз. Автомобилите са с фабрично оптимизирани за работа на природен газ двигатели и освен завидна икономичност, постигат ниски нива на отделяни вредни емисии. Моделът гарантира ненарушено багажно пространство от 750 литра, тъй като монтажът на газовите бутилки е изпълнен под пода на автомобила. Качването и слизането на пътниците се улеснява максимално благодарение на двете странични плъзгащи врати с широк отвор от цели 70 см. За високо ниво на безопасност при движение се грижат серийно изпълняваните системи ESP/BA/ABS/ASR/EBV/EDS/MSR, Front Assist, система за разпознаване на умора, мултиколизионна спирачка, 4 въздушни възглавници и други. Целогодишен климатичен комфорт е гарантиран от полуавтоматичен климатик. Пътническите седалки зад водача могат да се сгъват разделно изцяло напред, а при нужда от превоз на обемист багаж безпроблемно могат да се извадят изцяло от автомобила.

С настоящия проект ОК Супертранс цели да изведе обслужването на клиентите в сферата на таксиметровите услуги на ново, по-високо ниво. ОК Супертранс АД е регистрирана през 1993 г. и разполага със собствена, специализирана за дейността база с модерен диспечерски център, работи изключително с нови автомобили и се стреми да създаде удобно и безопасно пътуване на своите клиенти. През годините компанията се затвърди като лидер в таксиметровите услуги и предпочитан партньор на десетки фирми, медицински учреждения, чуждестранни туроператори. ОК Супертранс е единственият оторизиран таксиметров превозвач, обслужващ двата терминала на Аерогара София и Централна Автогара-София, където има и собствени офиси.