Актуалната гама професионални автомобили се попълва от термоизолирани фургони, включително и контейнери за сладолед.

Официалният представител на Peugeot у нас - „София Франс Ауто”, откри център за специализирани автомобили в столицата, разположен на територията на търговско-сервизния комплекс на Peugeot на бул. „Ботевградско шосе” 459.

В партньорство с българската фирма „Трансформа” автомобилната компания представя автомобили, специално изработени да задоволят специфични потребности на клиентите. Сред изложените в центъра превозни средства ще намерите най-новите модификации на автобуси до 16+1 места и товарни автомобили за превоз на различни видове стоки.

Новооткритият център предлага широка гама специализирани автомобили в няколко основни направления. Сред тях се открояват градски и туристически автобуси за къси и средни разстояния, както и различни варианти на училищни автобуси. Товарните автомобили са представени от полуостъклени товарни фургони с разширен пътнически сектор, бордови алуминиеви надстройки, надстройки с PVC платнище, алуминиеви контейнери, самосвали и т.н.

Актуалната гама професионални автомобили се попълва от различни решения за термоизолирани фургони и контейнери за всички температурни режими, включително и контейнери за сладолед. Сериозно разнообразие има сред профилираните за всеки бизнес автомобили като мобилни офиси и лаборатории, специализирани защитни и санитарни облицовки. Предлагат се и разнообразни решения за транспорт на хора с ограничена мобилност, осигуряващи максимален комфорт и безопасност на пасажерите. В новооткрития център е представена и първата в България линейка, изпълнена изцяло по европейски стандарт. Линейката е произведена на ново технологично ниво, което до момента не е демонстрирано у нас.

На самия щанд клиентите могат лично да се убедят във високото качество на показаните автомобили Peugeot и техните възможности и същевременно да получат компетентна консултация при избора на конкретно превозно средство. Зоната за специализирани автомобили разполага с екип от висококвалифицирани професионалисти, които ще идентифицират спецификата на дейността на всеки клиент, за да получи автомобила, който отговаря изцяло на потребностите на неговия бизнес.

Източник: http://www.monitor.bg