Набирайки обороти за лансирането на петото поколение на Honda CR-V в Япония през следващата година, японците показаха първата снимка на концепта си Honda CR-V Custom. Tой ще бъде показан на широката пулика по време на автосалона в Токио след месец.

Концептът Honda CR-V Custom има специални стилни елементи и цветова схема в сребърно, сиво и черно за по-спортен изглед на автомобила. Отпред са използвани специално разработени броня, радиаторна решетка и лед светлини за мъгла Modulo. Емблемата на Honda, горната граница на радиаторната решетка и джобовете на светлините за мъгла са във сиво.

Oтстрани правят впечатление 19-цоловите черни лети джанти, отзад бронята е също Modulo, светлините са потъмнени, в черно са и интегрираните в покрива релси.

Honda ще предложи новото поколение на CR-V в Япония с три реда седалки и двумоторна хибридна комбинация i-MMD Sport hybrid. Засега не се споменава за евентуален вариант с два реда седалки като базово изпълнение.

Ако пък някой не иска да плаща повече за хибридното изпълнение, Honda ще му предложи вариант на силово задвижване с доказалия качествата си бензинов двигател - 1.5-литровия VTEC Turbo. На пазара новото поколение на всъдехода бестселър на марката се очаква през лятото на следващата 2018-а година.
AddThis Sharing Buttons.

Honda BG / autopress