За втора поредна година Renault – България, подкрепя единствения джаз фест на открито в София - AtoJazZ, който ще се проведе от 27 до 29 юни в Южен парк 2, зад басейна „Спартак”. Тази година събитието събира на една сцена световни джаз имена, творящи в етножанра.

По време на фестивала Renault ще представи лимитираната версия на Clio, чиито продажби стартираха в началото на юни, и градския кросоувър Captur, който представлява уникална смес от миниван, кросоувър и хечбек. Новото Renault Clio Limited се отличава с изтънчени сиви екстериорни и интериорни детайли.

Поръчките на 70-те лимитирани бройки стартират през юни, а освен от ценовото предимство клиентите ще могат да се възползват и от промоционалния лизинг с лихва 2,99%.

Clio Limited е базирано на ниво на оборудване Expression, но го надгражда със затъмнени прозорци, черен лак на капаците на огледалата, страничните ленти и задната решетка, хромирани лайсни, 16-инчови черни джанти Passion, фарове за мъгла, преден подлакътник. Също така Clio Limited предлага сив интериорен пакет „Касиопея”, който добавя сиви акценти по волана, аераторите и лайсните на вратите, докато седалките са с изцяло новата тапицерия Limited. На вратите отвън е поставен хромиран знак Limited, обозначаващ лимитираната версия, а отвътре серията е обозначена от брандирана лайсна на праговете на предните врати.

Градският кросоувър Renault Captur също ще бъде представен на зрителите на фестивала. Макар и компактен, той е особено просторен. Плъзгащата се задна седалка тип пейка предоставя идеален баланс от пространство за хора и багаж с максимален товарен капацитет от 455 куб.см.

Източник: http://www.monitor.bg/