Renault обяви, че през пролетта на следващата година, успоредно със стартирането на прожекциите на филма STAR WARS™: HAN SOLO, на пазара ще бъде лансирана новата лимитирана и тематична серия STAR WARS на 100% електрическия модел на френската марката- ZOE.

Renault ZOE STAR WARS, заявки за закупуването на което ще започнат да се приемат през март следващата година, ще се отличава от стандартната версия на модела с по-богатото си оборудване, специално разработените тематични апликации и интегрирането в екипировката на електромобила на модул за безжичен достъп до интернет.

В екипировката на ZOE STAR WARS ще бъдат включени множество STAR WARS тематични елементи, както по екстериора, така и в интериора, специално конфигурирано изпълнение на интериора, камера за задно виждане, аудиосистема Bose, уникални прагове на вратите и други.

В лимитираната серия ZOE STAR WARS, която ще бъде налична само във Франция, ще бъдат включени само 1000 автомобила, като клиентите ще могат да избират между четири основни екстериорни цветови варианта- Glacier White, Pearlescent White, Titanium Grey и Etoilé Black, а предварителни заявки вече се приемат.