Над 200 сервизи и собственици на тежкотоварни паркове се запознаха с предимствата на спирачните продукти с марка BERAL®

Роудшоу 2017 на Federal-Mogul Motorparts по атрактивен начин представи обширната гама от продукти по спирачната система – дискове и накладки BERAL за тежкотоварната гама, като посети над 200 от най-големите сервизи и собственици на тежкотоварни паркове в над 20 от големите градове в България. Шоуто даде възможност на тези клиенти да се запознаят с всички новости и спецификации на продуктите BERAL произведени от Federal-Mogul Motorparts.

Роудшоу 2017 се проведе през месеците октомври и ноември и бе организирано съвместно с дългогодишния партньор на компанията – СФК-ТРАК ООД. Всички сервизи участници в Роудшоу 2017 имаха възможност да научат повече за предимствата на продуктите и да се възползват от пакетни цени на продуктите с марка BERAL. Тази година резултатите са повече от впечатляващи, тъй като по-голямата част от посетените клиенти на компанията се възползваха от промоционалните пакети.

BERAL е основна серия дискови накладки както за оригинално вграждане, така и за вторичния пазар, с гама покриваща изцяло парка от товарни автомобили, ремаркета и автобуси. Всички продукти преминават през многократни тестове в различна пътна обстановка и симулирани тежки условия – горещ климат и свръхнатоварване. Дисковете и накладките с марка BERAL многократно надвишават стандартите за безопасност на Европейската директива ECE-R90. Относно приложенията за камиони, BERAL осигурява топ резултати в тази категория. BERAL осигурява максимален живот на накладките, а също така се отличава с добре балансирано и гладко износване на барабаните. Следователно, тежкотоварната гама BERAL е от съществено значение за безпроблемно представяне на пътя. Federal-Mogul Motorparts непрекъснато инвестира в разработването на нови технологии в тези категории и това е и причината повече от 70 години марката BERAL да е синоним на сигурност.

„Роудшоуто на Federal-Mogul Motorparts се превърна в традиция в България и нашите клиенти го очакват с нетърпение. Тази година използвахме формата, за да предоставим възможност на нашите партньори и клиенти да се запознаят с предимствата на спирачните продукти BERAL и да се възползват от промоционалните пакети. С помоща на СФК-Трак бяха посетени над 200 обекта, а повечето от тях се възползваха от предимствата на промоцията, което за нас е знак, че вървим в правилна посока“, каза Иван Лазаров, управител за България на Federal-Mogul Motorparts.

Всички участници закупили промоционални пакети BERAL по време на Роудшоу 2017 на Federal-Mogul Motorparts, получиха изненада – подаръци поднесени по атрактивен начин.

Роудшоуто е популярна атракция на Federal-Mogul Motorparts, стартирала първоначално в Италия, след което реализирана и в други страни от региона като Гърция, Словения и Сърбия. В България роудшоуто на Federal-Mogul Motorparts се проведе за втора поредна година в тежкотоварния сегмент и предизвика изключителен интерес сред партньорите на компанията.

Гамата BERAL предлага уникалното предимство на технологиите за оригинално вграждане, както и широко покритие на днешния пазар за тежкотоварни автомобили. За повече информация за продуктовата гама на BERAL и за да получите копие от новия каталог, се свържете с дистрибутор или представител на Federal-Mogul.

За Federal-Mogul
Federal-Mogul Holdings LLC е водещ глобален доставчик на продукти и услуги обслужващи световните производители и сервизи на автомобили и оборудване за автомобилната индустрия, лекотоварните, тежкотоварните, морските, железопътните, космическите, енергийните и индустриалните пазари. Продуктите и услугите предлагани от компанията намаляват разхода на гориво и вредните емисии, като същевременно укрепват безопасността на превозното средство.

Federal-Mogul оперира два отделни бизнес сегмента, всеки от който е с Главен изпълнителен директор, който от своя страна рапортува на Борда на директорите на Federal-Mogul.

Federal-Mogul Motorparts продава и дистрибутира широк набор от продукти чрез повече от 20 от най-разпознаваемите марки на глобалния пазар за след продажбено обслужване, като същевременно обслужва и производителите на оригинално вграждане с продукти, сред които спирачки, стъклочистачки и компоненти за шасито. Марките за следпродажбено обслужване на компанията включват ANCO® чистачки, Beck/Arnley® части и спирачни течности с премиум OE качество; BERU®* запалителни системи; Champion® свещи, чистачки и филтри; Interfil® филтри, AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, National®, Nüral®, Payen®, Sealed Power® и Speed-Pro® части за двигателя; MOOG® компоненти на шасито; и Abex®, Ferodo®, Jurid® и Wagner® спирачни продукти и осветление.

Поделението за части за двигатели Federal-Mogul Powertrain проектира и произвежда оригинални компоненти и изделия за защита на системите за леки и тежкотоварни автомобили, както и промишлени и транспортни приложения.

Federal-Mogul е основана в Детройт през 1899 година с международно седалище в Саутфийлд, Мичиган. Компанията глобално има повече от 53,000 служители в 24 държави. За допълнителна информация посетете www.FMmotorparts.eu.

* BERU е регистрирана търговска марка на BorgWarner Ludwigsburg GmbH.