Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2018 се провежда от 7-ми до 9-ти юни на летище Лесново и ще покаже новостите на световните автомобилни производители. София Франс Ауто – официален вносител на PEUGEOT и PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES и официален дилър на пикапите ISUZU, представя трите марки в Лесново.

По време на изложението PEUGEOT ще включи най-доброто от лекотоварната си гама на площ B4. Peugeot Boxer, Peugeot Expert и Peugeot Partner - незаменими помощници за всеки бизнес, са редом до камионите на тежкотоварното изложение.

С широката си гама, оптимизирани вътрешни размери, товарен праг от най-ниските в сегмента Peugeot Boxer надхвърля очакванията по отношение на функционалност. Boxer предлага най-добрата вътрешна широчина в сегмента, както и богат избор на версии в своята Гама 400: тя се отличава с усилена ходова част и обединява версии с технически допустима максимална маса: 435 (3,5 т) и 440 (4,0 т).

PEUGEOT Boxer е преминал повече от 10 000 часа тестове на стенд и 1,3 милиона специфични тестове в движение, представящи употребата на лекотоварен автомобил в тежки условия.

PEUGEOT Expert обединява компактните вътрешни размери с максимален капацитет на товарното пространство. Автомобилът е с отваряне на плъзгащите се странични врати, безконтактен достъп до автомобила, модулност на кабината с Moduwork, Active Safety Brake, камера за заден ход с VisioPark, свързана 3D навигация.

Наличен в 3 дължини, с 2 или 3 места отпред, PEUGEOT Expert предоставя до 6,6 м3 полезен обем и 1400 кг полезен товар с полезна дължина от 4 м.

Сигурността на PEUGEOT Expert, която се дължи както на многобройното оборудване, така и на усилената му структура, е оценена с 5 звезди на тестовете Euro NCAP.

PEUGEOT Partner се характеризира с голяма модулност и възможност за товарене, водещи за сегмента. PEUGEOT Partner добавя към своите водещи полезни и динамични характеристики модерността, по-голяма здравина и ефективност, както и по-ниски експлоатационни разходи.

За да отговори на различните нужди, PEUGEOT Partner предлага широка гама от силуети, по избор. С възможност за две дължини, той предлага обеми за товарене сред най-добрите в сегмента.

Неговият полезен обем достига 3,3 м3 при L1 с полезна дължина от 1,80 м и 3,7 м3 при L2 с полезна дължина от 2,05 м. Тези възможности за товарене достигат до 3,7 м3 при L1 с полезна дължина от 3 м и 4,1 м3 при L2 с полезна дължина от 3,25 м благодарение на седалката Multiflex (описание по-долу).

PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES с щанд H4 на TRUCK EXPO 2018 са представени от няколко версии Piaggio Porter самосвал и фиксирана товарна платформа.

Версията Самосвал съчетава изключителната пъргавина на Porter с впечатляващ товарен капацитет (до 1 060 кг) и удобството на системата за разтоварване тип самосвал с максимален ъгъл на накланяне от 45° . Двойната система за ръчно или автоматично отваряне на задния борд прави разтоварването на насипни товари просто, бързо и безопасно, а алуминиевите странични и задни бордове, които падат докрай от трите страни на товарната платформа, улесняват достъпа до самата платформа. Porter е гъвкаво професионално средство, проектирано като камион за изпълнение на широк спектър задачи, включително тежка работа, с максимална надеждност, но с изключително компактни размери и най-малкия в класа радиус на завой (под 4 метра), предлагащ несравнима пъргавина.

Многофункционалният пикап на годината ISUZU D-MAX, представян в страната от София Франс Ауто, носи камионите в своето ДНК.

Във вариант механична и автоматична скоростна кутия пикапът ISUZU D-Max е потомък на най-суровите и надеждни тежкотоварни автомобили в света. Почти едновековния опит в производството на професионални товарни превозни средства е използван при създаването на ISUZU D-Max, който предефинира категорията без отстъпка по отношение на удобството на пътническите автомобили.

С 3.500 килограма теглителна сила, по-голямо и по-здраво товарно пространство и електронна опция за задвижване на всички колела, не съществуват бариери, които могат да го спрат.