Само няколко дни след световната премиера на изцяло новото спортно попълнение в моделната линия на легендата Lamborghini, първото истинско SUV предложение на марката- Urus, получи и свой онлайн конфигуратор.

Възможностите, които предлага конфигураторът са впечатляващи и всеки който пожелае може да позагуби няколко десетки минути от своето свободно време в разцъкване и индивидуализация на изображението. Вариантите варират от стандартните, като цветово изпълнение на екстериора и спирачните апарати, през няколко модела, размера и цветови варианта на джантите, панорамен таван, релси на покрива, два варианта на изпълнение на долната част на предната решетка, няколко варианта на накрайниците на изпускателната система и други.

Потребителите могат да се “заиграят” много сериозно и при конфигурирането на интериора, като тук сред акцентите са възможността за поръчка на Urus в четириместен вариант, избор между карбонови или дървени апликации, добавяне на мултимедия за задните седалки и други.

Като опция, в оборудването Lamborghini URUS могат да бъдат включени прожекционен информационен дисплей за водача, система за нощно виждане, отваряне на багажника с жест крака под бронята, както и няколко асистиращи движението системи.

Луксозният спортен SUV модел е оборудван с бензинов V-образен, осемцилиндров двигател с работен обем от 4 литра и максимална мощност от 650 конски сили, който е комбиниран със система за задвижване на четирите колела, завиване и на задните колела, и осемстепенна роботизирана предавателна кутия.

Lamborghini URUS ще предложи максимална скорост на движение от 305 км/ч, възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.6 секунди, от 0 до 200 км/ч за 12.8 секунди и възможност за спиране от скорост 100 км/ч до 0 за 33.7 метра.

Първите собственици на Urus, цената на което в Европа стартира от 171 429 евро, ще получат своите нови автомобили през пролетта на следващата година.

Своето Lamborghini Urus можете да персонализирате тук

autopress