Горещите репортажи на Канал 3, както и новини от България и света, спорт и лайфстайл-теми ще са неразделна част от сайта. Там ще откриете много видео-новини /включително и без монтаж/, интервюта с най-коментираните личности от политиката и спорта, богат снимков материал от нашите фото-репортери.

В секцията за коментари и анализи очаквайте най-сериозните теми през призмата на журналистите на Канал 3. Рубриката интервю пък е запазена територия както за говорителите по важните за държавата теми, така и за хора с интересни, но и важни професия, които определят дневния ни ред.

„Сайтът Kanal3.bg е поредната крачка напред за нашата медиа. И сайтът, както и телевизията показват всички гледни точки, с което трупат доверие“, коментира програмният директор Ива Стоянова. „Нащата цел е да сме не само максимално бързи, но и много интересни. Силата на Кanal3.bg са екслузивните видео-материали, с които телевизията е позната и обичана от своята публика“, завършва писмото си, което получихме в редакционната си поща, Миляна Велева, директор „Новини“.