Тази събота, 16 август, ще бъде даден старта на второто състезание с джетове Balchik Jet Ski Competition, част от веригата Black Sea Open Jet Ski Tour 2014. Записването на участниците ще започне в 10:00 часа, а на обяд в 12:00 часа водещият Атанас Михайлов ще открие официално надпреварата с водните машини в Балчик.

По покана на организаторите от Moko Solution, през целия съботен ден за музиката по време и след състезанието ще се погрижи DJ Vladislav Rashkov с най-актуалното от съвременната музика. Още цял куп български изпълнители ще изпълнят най-нашумелите хип-хоп хитове на лятото – Димчо Харалампиев, или просто „Dim4ou” ще се качи първи на сцената за всички фенове на българския рап.

Веднага след това черната вълна ще продължат Young BB Young. И не на последно място ще се включи лошото момче на хип-хоп музиката, а именно 100 Кила, който ще изпълни най-новите си парчета.

В подкрепа на всички музикални изпълнители ще дойде и хореографът  Христо Хаджимихайлов и неговата група „CREATORS”, които ще покажат много улични танци и невиждани изпълнения. Със своя неповторим стил те станаха още по-известни след участието си в последния сезон на шоуто „България търси талант” по bTV.

Специално участие ще вземат и красивите момичетата от Free Dance Agency, които ще нагорещят още повече атмосферата на плажа и няма да изневерят на стила си от много атрактивна хореография.

Състезанието се провежда за втора поредна година с пълната подкрепа и съдействие на Община Балчик. Организаторите и Общината залагат изключително много на развитието на джет спорта у нас, както и на популяризирането му сред подрастващото поколение.

Общият награден фонд, който ще си разделят призьорите на 16 август, е на обща стойност 13 000 лева. Участниците ще се състезават в категориите: деца до 15 години, прав джет или jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили и категория жени.

Последният етап от Black Sea Open Jet Ski Tour 2014 е в Приморско на 23 август. Какви изненади още са подготвили организаторите ще можете да разберете като дойдете лично в съботния ден на централния  плаж в Балчик.

Всички желаещи да се включват в състезанието могат да се запишат на телефон  0888 805 882 – Николай Стефанов или на място в деня на събитието.

Повече подробности можете да намерите и във Facebook страницата на Balchik Jet Ski Competition - https://www.facebook.com/BalchikOpenJetSki