50% отстъпка от месечния абонамент за 1 година за всички услуги и много подаръци за петия рожден ден на VIVACOM

София, 1 септември 2014 г. – Този месец VIVACOM празнува своя пети рожден ден и ще изненада клиентите си с много подаръци и промоции. За всички нови и настоящи клиенти телекомът има специална юбилейна оферта: 50% отстъпка от месечния абонамент за 12 месеца!

Воденето на дълги разговори, безпроблемното и неограничено сърфиране в 3G мрежата с най-добро покритие в България, ползването на оптичен интернет със скорост до 100 Mbps и гледането на интерактивна телевизия с над 160 канала, от които над 25 в HD качество, никога не е било толкова достъпно.

В допълнение, през целия месец септември всеки ще може да закупи с 50% отстъпка 5 от най-атрактивните смартфони на пазара – Samsung Galaxy Note 3 Neo, HTC Desire 516 Dual, Nokia XL, Lenovo A536 и Alcatel Idol 2 Mini. С това изненадите за петия рожден ден на VIVACOM не свършват!

От 1-и до 30-и септември всеки, който посети магазин на VIVACOM и се регистрира в специална празнична томбола, ще има шанса да спечели един от уникалните подаръци – кабриолет BMW Z4 и 200 таблета Samsung Galaxy Tab S.

Всички юбилейни оферти и промоции, както и пълните условия по тях, са достъпни на www.vivacom.bg и в магазините на оператора. Специалните предложения са валидни при подписване на нов 24-месечен договор. Имената на печелившите от празничната томбола ще бъдат обявени на 3 октомври на www.vivacom.bg и във Facebook страницата на мобилния оператор.