Ние сме толкова погълнати с нашите рутинни задачи и личен живот, че нещата често изглеждат монотонни и малко мрачни.

В крайна сметка кризата, войните и други текущи проблеми ни показват, че нищо не е наред с този свят.

Просто се отпуснете и релйксирайте!

Ако сте отегчени и ви е скучно, а няма как да се освободите от всичко и да излезете в дълга ваканция, то има много места в интернет, където може да убиете времето и да отпуснете нервите си.

Като се абстрахираме от обикновените и невероятни сайтове като Facebook, Twitter и Instagram има смешни и страхотни сайтове в Интернет, които са наистина пристрастяващи и ще ви накарат да се отпуснете.

Съставил съм списък с 50 развлекателни уебсайта, които ще ви накарат да релаксирате.

1. Богатите деца на Instagram

 

Отгледан в семейство от средната класа, често се чудя как децата на богатите живеят живота си. За разлика от нас те живеят един разточителен живот.
Потопете се в живота на тези млади прахосници и вижте как прахосват парите на родителите си.

Вижте ги тук: https://www.instagram.com/richkidsofinstagram/

2. Решете загадката!

Това е един от най-интересните и най-пристрастяващи сайтове, който ще ви помогне да убиете време. Той има уникални пъзели, които ще ви завъртят главата. Трябва да имате много остър ум, за да ги решите. Играта има много нива и ще ви държи ангажирани.

Вижте тук: http://www.meadowlarkscience.com/the-mystery-of-mrs-wirth

3. Madeon Adventure Machine

 

Ето и готин сайт за любителите на музика. Само с няколко клика сайта създава уникални електронни бийтове. Сайтът е дело на 21-годишен продуцент на електронна музика от Франция. Това е сайт, който трябва да посетите.

Вижте го тук: http://www.madeon.fr

4. Честните слогани

Както подсказва името този популярен сайт е събрал в себе си стотици брандове с техните редизайн слогани. Тези марки подготвят свои собствени стратегии за насърчаване на техните лозунги. Посетете този сайт и го разгледайте http://honestslogans.com

5. Изкихайте дракона

Един от интересните сайтове за убиване на време. Просто кликайте на дракона за да киха огън, толкова пъти, колкото поискате. Този струхотен уебсайт е комбинация между JavaScript и Ruby on Rails, представена под формата на дракон.

Разгледайте го тук: https://codepen.io/Yakudoo/full/yNjRRL

Следва втора част...