Седмици преди старта на новия вълнуващ сезон на „Фермата” хитовото риалити ще оживее пред феновете си в рамките на фестивала One Love Tour, който у нас започва на 30 юни в Южен парк в София и ще продължи в Банско, Варна, Русе и Стара Загора. Второто поред българо-македонско турне тази година е по-мащабно с 12-часови фестивали със свободен вход и специален акцент върху „Фермата“, традиционните занаяти и хубавата музика. Арената за дуели от култовото шоу ще бъде най-голямата атракция в програмата му, като в столицата ще е с най-богат реквизит и разнообразие от игри. За първи път хора, извън риалити формата, ще имат възможността да изпробват на живо автентичните битки за елиминация и имунитет и ще се докоснат до магията на телевизионната игра.

На 30 юни от 10 ч. на огромна площ в Южния парк феновете на шоуто не само ще демонстрират своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва и подреждане на колелото на „Фермата”, но ще имат възможност да премерят силите си и с емблематични участници от трите сезона на шоуто в игрите: стрелба с лък, стреляне по кофички с прашка, фермерска везна и жито, „познай мерките” и др. Специални гости на Арената от трети сезон ще бъдат: Горския от Самоков Станислав Ласкин и македонката Диана Миличевич, Силвия и Юлияна от втори, както и Симеон Найденов, майора Веселин Василев, Моника Мънкова и Мария Уайт от първото му издание.

Наред с феновете, състезателен дух на Арената в Южния парк ще демонстрират и любими лица от екрана на bTV като топ кулинарите от MasterChef 3 – Даниел Радойков и Николай Немигенчев, актрисата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, лайфстайл репортерът Поли Гергушева и др. Водещи на игрите ще бъдат стопанинът на „Фермата“ 1 бай Георги и Димитър Господинов, известен като Митко – полицая, участник също в стартовия сезон на „Фермата“.

Екшънът около вълнуващите фермерски дуели съвсем няма да е единствената атракция на българо-македонското турне One Love Tour 2018. Специално внимание ще бъде обърнато на българските и македонските традиции в Улица на занаятите, като паралелно с това ще бъдат организирани и различни активности за деца и възрастни, куклен театър, спорт, викторини, кулинарни презентации, мобилни барове и ресторанти и др. Във всеки град, празникът ще бъде закриван с музикален концерт с гост-изпълнители като Ъпсурт, Pavell & Venci Venc’, Деси Добрева, Гери-Никол, Криско, Сладкаристика, Графа, Next Time и много други.

Голямата българска звезда Васил Найденов ще закрие 12-часовия фестивал в София на 30 юни в Южния парк, а изненадваща поява на сцената ще направи Иван Христов, водещ на „Фермата“, който ще изпълни три парчета с рок група.

Четвъртият сезон на „Фермата“ стартира тази есен в ефира на bTV с нови вълнуващи предизвикателства за участниците и изненади за зрителите.

One Love Tour 2018, вход свободен:

София – 30 юни

Банско – 21 юли,

Варна – 28 юли,

Охрид – 1 август,

Струмица – 11 август,

Кавадарци – 7 септември

Русе – 8 септември

Стара Загора – 5 октомври