Във всички градове в България има деца, които се нуждаят от нашата помощ. Много от тях са “невидими” за обществото.

Ние от Фондация „От Всеки по малко” приемаме тези деца присърце и от самото си създаване се стараем да им помагаме с каквото можем. Създаваме различни благотворителни каузи, в помощ на болните деца, както и на тези, без родители, за да им осигурим един по-добър и нормален живот, такъв, какъвто заслужава всяко дете.

От своето създаване през 2014 г. сме създали множество благотворителни инициативи и сме помогнали на много малки герои в големите им битки.

В тази връзка е и поредната наша благотворителна инициатива-турнир, която нарекохме „Дузпи с кауза”.

Целта на турнира е да се съберат средства за лечението на две тежкоболни деца- Тео и Таня.

5-годишният Теодор Петров е диагностициран с тумор на мозъка, изключително рядка форма и много агресивен. Надежда за излекуване на детето дават лекари от Хайделберг-Германия. Необходимата сума за лечението е 29 100 евро, която неговото семейство няма възможност да осигури.

12-годишната Таня страда от детска церебрална парализа от рождението си. Претърпяла е множество операции и две трансплантации на стволови клетки. Най-голямата й мечта е да може да ходи. За да сбъднем мечтата й са необходими средства за рехабилитация, който са непосилни за родителите й.

Идеята е турнирът да представлява игра-състезание по биене на дузпи, такива, каквито бяха игрите от детството ни.

Лице на кампанията е големият Мартин Петров. Специално участие ще вземе и топ реферът Антон Терзиев.

Турнирът ще се проведе на 16 декември от 18:00ч. в София, зала „ДИТ Спорт”, бул. „Черни връх” 228.

Условия и правила за участие в благотворителната инициатива може да намерите на фейсбук страницата и на сайта: https://www.facebook.com/events/1642176852510940/ и http://www.allforgood.eu/