Радостна новина за зрителите тази пролет се оказва излъчването на най-популярните предавания и сериали от двете най-големи български телевизии в различни часове.

Предварителните програмни схеми за месец март показват , че форматите по най-гледаната телевизия Би Ти Ви ще стартират в 9 часа вечерта, като преди тях ще се излъчва от 8 часа турския сериал ''Север-Юг''.

По Нова телевизия новите шоу програми ще стартират, когато Би Ти Ви излъча турската сага. Ясно е , че новият сезон на Dancing Stars ще тръгне по Нова от 20 часа на 11 март, един епизод ще се илъчва и в четвъртък.

Нова Телевезия залага и на втория сезон на шоуто ''Като две Капки вода'', то ще върви в понеделник от 20 часа. От 12 март Нова телевизия пуска и дебютното риалити ''Големите Надежди'', което пък ще се излъчва в сряда също в 20 часа.

По Би ти Ви пък най-напред ще стартира шоуто ''България Търси Талант'', което ще можем да гледаме от 3-март от 21 часа.

Освен на шоуто най-гледаната телевизия bTV залага и на родните сериали, като първо ще стартира новият сезон на "Столичани в повече",който ще се излъчва от 12 март от 21 или 21:30 часа всяка сряда.

Другият най-гледан сериал на медията, който ще видим тази пролет е новият сезон на ''Фамилията'', който ще се излъчва всеки вторник, но не от 21часа, а с нов начален час.

Очаквайте още новини за предаванията и сериалите тази пролети и по другите телевизии.