Тази събота, 19 юли, централния плаж на Бургас ще приеме за първи път състезанието с джетове – Burgas Jet Ski Competition, организирано от Община Бургас. Записването на всички състезатели ще започне в 10:00 часа, а началото на голямото моторно шоу ще бъде в 12:00.

За всички присъстващи организаторите са се погрижили да има много музика и добро настроение. Специално участие ще вземат група Ice Cream, те ще ви накарат да затанцувате с най-добрите български песни. Зад пулта ще се включи и DJ Alexa, като освен с много чар и красота, победителката от конкурса  „Супер модел на България за 2003 година“, ще ви зареди с много положителна енергия с най-добрия си микс.

Веднага след нея един от най-добрите български DJ-и – Vladislav Rashkov, също ще ви накара да мечтаете с много музика. Владислав Рашков се превърна в едно от запомнящите се имена на българската хаус музика. Той е първият DJ, който е пускал в легендарния Turnmills club в Лондон, като освен това подгрява и Tiesto на концерта му в София през 2008 година.

Водещ на събитието ще бъде Атанас Михайлов, известен като най-екстремният български водещ и актьор, познат у нас още от редица телевизионни и филмови формати. И не на последно място, специално участие ще вземат и красивите момичетата от Free Dance Agency.

Участниците ще имат възможност да премерят сили в категориите: прав джет или известена още като jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили, деца до 15 години и една от най-атрактивните категории за зрителите – freestyle.

Освен на 19 юли в Бургас, състезанията продължават в Балчик на 16 август и Приморско на 23 август.  Какви изненади още са подготвили организаторите ще можете да разберете като дойдете лично в съботния ден. Всички желаещи да се включват в състезанието в Бургас могат да се запишат на телефон  0887 722 633 - Тодор Костов  или на място в деня на събитието.