Съботното ритане на топка от страна на националния ни отбор предизвиква толкова голям интерес, че някои хора дори знаят, че ще има мач, а някои дори ще идат - било като играчи, публика или служебни лица. Ето как ще се развие той, за да ви освободим съботната вечер за нещо по-смислено:

'Химни - Джорджано излиза да изпее химните на двата отбора. Италиянският му се получава като руския химн, изсвирен пред Путин в Египет.

'Начало - Италианците са объркани, не успяват да различат футболистите ни от поддържащия персонал на стадиона, служебните лица, публиката.

'3 - Нашите играчи вече са се разбрали кой да е на вратата за първия гол, кои да са напреде, кои да са отзаде. Обещали са всички да се връщат и никой да няма на гюме, поне докато не се поизморят.

'8 - Георги Пеев и Захари Сираков са озадачени, че не са повикани в отбора, но с надежда загряват около терена заедно с каймака на В група.

'19 - Имобиле е спрян, след като някой от защитниците ни заработва допълнително като раздавач на флаери за дискотеки в Студентски град и разказва на италианското острие колко редбула и бутилка какво може да си вземе за 45 лева.

'24 - Валери Божинов се жени отново.

'31 - 90% от футболистите на националния отбор вече са се тагнали във Фейсбук, че ритат срещу Италия.

'38 - Телевизионните камери упорито търсят известни хора на трибуните, за да могат коментаторите да назоват поне едно родно име.

'Почивка - На полувремето чрез томбола е избран човек от публиката, който да изведе трикольорите с капитанската лента през второто полувреме.

'47 - Валери Божинов се развежда.

'49 - Ивелин Попов успява да спре топката в опит да спечели шоуто България търси талант.

'56 - Валери Божинов се връща в Лече ревейки, след като Алисия и Николета Лозанова раждат деца, приличащи на Еньо Кръстовчев.

'61 - Защитата на България демонстративно отива да пие вода, след като футболистите се били разбрали през второто да си разменят постовете и защитниците малко да поритат напред.

'69 - Италианците ни дават Марко Верати да мине да рита за нас, за да стане равностойно доиграването на футбола.

'73 - За да стане дори по-равностойно, Конте предлага да вземе Божинов в неговия си отбор и да извади Дзадза. Божинката отказва да премине в Скуадра адзура отново, също така отказва брак на Лайза Минели.

'80 - Шефът на игрището предупреждава, че след 10 минути загася лампите.

'88 - Разбуждат публиката по трибуните да си ходи.

'90 - Край на мача. Футболистите събират по 6 лева да покрият терена, че Петев си е заложил якето.

Една щура статия на http://www.nenovinite.com/