Paul Barnes stood out to Klint when he first met him.

Ново реалити заснето в България стартира английската телевизия Channel 5.Риалити от типа „Сървайвър“ бе заснето в българска гора.Създателите на шоуто по оцеляване от британския Канал 5, обаче все още не издават точното местоположение на дивото място.

В края на миналата година 20 участници са се опитвали да се справят с нашенска тежка ситуация, която най-вероятно е била в Родопите. Мястото било избрано, защото риалитито 

The tribe faced many dangers during their time on the show

носи заглавието „10 000 години преди Христа“, а именно гората тук най-много им заприличала на локация като от каменната ера, писа първо „Мирър“, а после и „Телеграф“ на Острова.

Състезателите трябвало да ловуват и сами да отглеждат храната си. Те сменят смартфоните си за брадви, а модерните си дрехи за облекла от животинска кожа, изправяйки се пред глад и студ. Сървайвърът започва този месец и вече текат трейлъри, загатващи за голям екшън в родни условия. Предаването стартиран на 2 февруари като вчера беше епизод 2. Ето и малко видеа :

За съжеление епизодите 1 и 2 са достъпни на сайта на телевизията, но само за жителите на Великобритания - за България са недостъпни.

**Снимки : Channel 5