Днес, 15 октомври, FOX Life и Paradise Center официално откриха изложбата “We Love Shoes”. Обувките на всички времена са творение на най-известните световни дизайнери: Маноло Бланик, Джими Чу, Кристиан Лубутен и Вивиан Уестууд. Уникалната колекция гостува у нас по повод 10-тия рожден ден на FOX Life и е изложена на Fashion Avenue в Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100, ет.+1). Входът е свободен.

„Най-вярната аудитория на FOX Life са дамите, а най-гледаният сериал по канала е „Сексът и градът“. Това ни прави сигурни, че приятелките на FOX Life ще имат чудесни емоции при срещата с обувките, които Сара Джесика Паркър носи по време на снимките.“, разказа Милена Филчева – маркетинг директор на Фокс за България. Експонатите представи Мария Георгиева, главен редактор на списание „ELLE”. „За мен е истинско удоволствие да съм част от това събитие и се радвам, че FOX Life направи изложбата “We love shoes” достъпна за толкова много хора“, сподели Мария.

Колекцията от 50 ретро и съвременни модели включва символи на модната, музикалната и филмовата индустрия – носени от Бионсе, Джулия Робъртс, Джесика Бийл, Рита Ора и Ким Кардашиян. В изложбата са включени и части от колекциите на Вивиен Уестууд и Кристиан Лубутен - „Rocking Horse“ и „Very Riche“.