Един от най-авторитетните спортни сайтове у нас - Gong.bg, част от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп, отбелязва своя 12-и рожден ден. По този повод, екипът на сайта е подготвил страхотни изненади. Читателите ще могат да научат интересни факти за света на спорта със серия от специални материали, посветени на най-запомнящите се постижения през изминалите години. 12-е най-четени статии от създаването на сайта, най-скъпите трансфера във футбола, най-красивите голови попадения, най-изненадващите победи и още много вълнуващи теми очакват феновете през февруари.

Дни преди едно от най-вълнуващите спортни събития у нас - Sofia Open 2019, предстои да станат ясни имената на късметлиите, които ще получат от Gong.bg уникалната възможност да гледат състезанието на живо, печелейки един от три двойни билета, които важат за целия турнир. Над 10 000 души се включиха в играта, а победителите ще бъдат избрани чрез жребий на случаен принцип измежду всички, взели участие. Феновете на спорта ще могат да проследят всичко най-интересно от надпреварата в специалната секция в Gong.bg, посветена на престижния тенис турнир. В реално време спортните ентусиасти ще могат да научат интересни новини, резултати, детайли, развития, официални пресконференции и коментари.

За своята 12-годишна история в Gong.bg могат да бъдат открити над половин милион статии, а във форума на сайта потребителите могат да коментират най-интересното от света на спорта. Близо 201 хиляди са Facebook феновете, които следят спортните събития в страницата на Gong.bg в социалната мрежа.

Историята на Gong.bg започва със спортно шоу "Гонг" по "Дарик радио" през 1993 година, което все още продължава да се излъчва в радио ефира. Негов създател е Томислав Русев, който заедно с спортния журналист Николай Александров поставят началото на Gong.bg през 2007 година. В сайта спортните фенове могат да открият всичко от света на спорта – български и световен футбол, коментари и анализи, богати и разнообразни фото галерии, както и богато видео съдържание. Актуални и наситени са секциите за тенис, волейбол, баскетбол, моторни, зимни и бойни спортове. Gong.bg разполага с изключително качествени автори, утвърдени през годините в спортната журналистика в България.