Екипът на TV-Novini.com се свърза с представителството на FOX за България по повод пуликацията в ''сайт за телевизионни новини'' , че FOX ще стартира платен пакет от канали с името ''FOX+''. Според въпросната публикация FOX ще стартира каналите FOX1,FOX Comedy,FX и FOX Movies както и платена онлайн услуга с името FOX Play. Написаното в сайта обаче се оказа пълна лъжа и измишлотина, която изобщо не е коментирана с FOX.

Ето и коментара на FOX екслузивно и само за TV-Novini.com:

„FIC не е предоставяла за разпространение подобна информация. Към момента посочените брандове се разпространяват единствено и само извън територията на Балканите. Прогнозите, цитирани от изданието, са негова интерпретация и не са базирани на официални данни, подадени от компанията. “  Това коментира Маркетинг директорът на Fox International Channels за региона Милена Филчева.

Екипът на TV-Novini съветва читателите на подобни сайтове да не вярват на информацията, която те пишат. TV-Novini.com остава единствената медия за новини, която ще продължава и държи на коректната и точна информация, без интерпретации и най-вече проверена от два независими един от друг източника.

А относно платените канали нашия коментар е следният: Освен Диема Екстра пакета завъбдеще вероятно ще има други подобни пакети, но е твърде рано да гадаем кои ще бъдат и колко ще струват.