МАЛ

Дав Камерън („Лив и Мади“) е в ролята на Мал – дъщеря на Злодеида. Мал има задачата да изпълни злия план на майка си и да открадне магическата пръчица на Феята Кръстница, когато на нея и приятелите й е даден втори шанс да посещават училището в Аурадон.  Тя е умна и артистична и способността й да прави магии я прави популярна в училището.

ИВИ

София Карсън е в ролята на Иви - дъщеря на Злата кралица. Иви е изключително развълнувана, че отива в Аурадон и се надява там да намери перфектния принц. Не след дълго Иви разбира, че е нещо повече от едно красиво лице. Въоръжена с магическото огледало на майка си, помага на приятелите си да извършват злия план на своите родителите.

ДЖЕЙ

Бубу Стюарт ("X-Мен Дни на Отминалото Бъдеще“, „Здрач“) е в ролята на Джей – син на Джафар. На Острова на Изгубените Джей има склонност към кражба на дребни неща. Но в Аурадон той се превръща в звезда на спортния турнир в училището, благодарение на своя атлетизъм и научава как се работи в екип.

КАРЛОС

Камерън Бойс ("Джеси") е в ролята на Карлос – син на Круела де Вил. Той е част от групата на децата на злодеите в Аурадон, които имат мисия от своите родители да отнемат вълшебната пръчица на Феята Кръстница. Карлос се страхува от кучета, но неговите умения помагат на приятелите му, когато попаднат в капан.

ПРИНЦ БЕН

Мичъл Хоуп (от Австралия) е в ролята на Принц Бен - доброжелателен тийнейджър и син на Краля Чудовище и Кралица Бел ("Красавицата и Звяра"). Готов да се възкачи на трона, първото решение на Бен е да даде втори шанс на децата на злодеите - Мал, Иви, Карлос и Джей.

ДЖЕЙН

Брена Д‘Амико е в ролята на Джейн - свенливата и неуверена дъщеря на Феята Кръстница. Тя е очарована от магиите, въпреки че майка й не й позволява да ги използва!

ОДРИ

Сара Джефри е в ролята на Одри – дъщеря на Аурора (Спящата красавица) и Принц Филип. Тя е капитан на мажоретките и си пада по модата. Приятелката на Принц Бен е най-популярната принцеса в Аурадон.

ЛОНИ

Даян Доан е в ролята на Лони – дъщеря на Мулан. За разлика от останалите обитатели на кралство Аурадон, Лони е приятелски настроена към децата на злодеите.

ЧАД

Джедах Гудар  в ролята на Чад - син на Пепеляшка. Той е атрактивен и атлетичен и използва своя чар, за да се опита да получи това, което иска.

ДЪГ

Захари Гибсън е в ролята на Дъг - син на Глупчо, най-игривото и най-глупавото от седемте джуджета. Той свири на няколко инструмента и участва в маршируващия оркестър.