Пазарният анализатор става част от предаването „В развитие“

Пазарният анализатор Йордан Кирилов става част от екипа на Bloomberg TV Bulgaria от 26 декември. Той е новият водещ на предаването „В развитие“, заедно с Вероника Денизова и Делян Петришки. Всеки делник от 12 и 18 часа „В развитие“ дава задълбочена информация за новините от пазарите, политическите и икономически процеси у нас и по света.

 

Йордан Кирилов е търсен коментатор и анализатор. Трупа опит като индивидуален трейдър на валути и фючърси, търгува и валутни двойки, петрол и борсови индекси, посредством комбинацията от технически и фундаментален анализ. Той е изучавал, тествал и използвал широк набор от стратегии за пазарен анализ и спекулативна търговия, като има опит при сделки с недвижими имоти и в търгуването на акцизни стоки на българския пазар.

„За мен е чест да бъда част от екипа на Bloomberg TV Bulgaria. Благодаря за възможността и доверието, което ми гласуват. Радвам се, че ще мога да приложа знанията и опита си на пазарен анализатор в единствения бизнес канал в България, който ежедневно се налага с качествено и достоверно съдържание“, каза Йордан Кирилов.

 

Йордан Кирилов ще стане част и от екипа на обзорното предаване за най-актуалните и важни икономически и финансови теми Invest/Or от началото на 2018 година.