Kaufland България представи онлайн каталог „Добрата храна е баланс“ с предложения за балансирано хранене. В него може да бъде открит част от богатия асортимент от качествени био, вегетариански и веган продукти на компанията. Предложенията в каталога са валидни до края на февруари в хипермаркетите на Kaufland в цялата страна, където целогодишно клиентите могат да открият качествени предложения за пълноценно и разнообразно меню на атрактивни цени.

Kaufland България приема като своя мисия да доставя всеки ден на трапезата на българското семейство качествени храни на достъпни цени и така да подпомага нуждата от разнообразно и пълноценно хранене. В контекста на нарастващата глобална тенденция за консумация на продукти от неживотински произход и все по-голямата информираност и взискателност на потребителите, които държат да имат достъп до разнообразие от нови и висококачествени продукти, веригата продължава да обогатява и увеличава асортимента си от такива предложения. 

В него могат да бъдат открити над 20 продукта от собствената марка на Kaufland - K-take it veggie. Всеки продукт от серията притежава международно признат био сертификат и европейски печат V-Label, който удостоверява качеството на веганските и вегетарианските продукти.

Над 80 хранителни биопродукта от собствената марка K-Bio също могат да бъдат намерени в Kaufland. Логото на K-Bio гарантира, че продуктите са от органичен произход – произведени съгласно строгите правила и наредби на ЕС под постоянен контрол от независими, оторизирани от държавата институции - без оцветители, подобрители и изкуствени аромати.

Освен собствената марка вегетариански и веган продукти K-take it veggie и линията продукти K-Bio, в онлайн каталога са включени още редица специализирани веган, вегетариански и био артикули, както и продукти без глутен и без лактоза от български и от чуждестранни производители и доставчици. През последните години богатата специализирана зона с предложения за балансирано хранене в Kaufland, се радва на висок интерес от страна на клиентите, като компанията продължава да развива своя асортимент в контекста на техните високи очаквания.