Kaufland България създаде нов онлайн информационен портал „Ние сме семейство“ с цел да подпомага родителите в грижата за техните деца. Това е поредна стъпка в стремежа на компанията да бъде доверен партньор на българските семейства, като предлага както качествени продукти, така и качествено експертно съдържание.

Сред функционалностите на платформата е информационен бюлетин „Ние сме семейство“, който включва статии, разработени от онлайн платформата „Здраво дете“ с подкрепата на Българска педиатрична асоциация, към бъдещите и настоящите родители. Съветите обхващат както периода на бременността, така и отглеждането на детето до 6-годишна възраст. Сред темите са хранене и отглеждане на детето, информация за очакваното развитие в различните възрасти в комбинация с подходящи игри, кулинарни рецепти и други.

Всеки, регистрирал се в портала „Ние сме семейство“, получава достъп до бюлетина с експертно съдържание, както и до информация за продукти и специални предложения. Регистрацията е напълно безплатна, а единственото условие е потребителите, желаещи да се регистрират, да са бъдещи или настоящи родители на дете до 6-годишна възраст.

Освен достъп до информационно съдържание, регистрираните родители на новородени участват и в активацията „Добре дошло, слънчице“. Всеки месец на томболен принцип Kaufland България ще избира 100 печеливши сред регистрираните в кампанията, които ще получават специален детски подаръчен сет, включващ персонализирана кърпа за баня с името на бебето, козметични продукти за бебешка и детска грижа bevola, ваучери за отстъпка от собствената марка за детски продукти Kuniboo и други изненади.

Като надежден партньор на българските семейства Kaufland България предлага богат, устойчив и качествен асортимент от собствени марки, създаден с мисъл и отговорност към най-малките. Така например, собствената козметична марка bevola включва широк спектър от дерматологично тествани бебешки продукти. Компанията вече предлага и детски текстил, създаден с мисъл и грижа за природата. Собствената марка дрехи за най-малките – Kuniboo - е изработена от висококачествени материи по строги критерии, като за всеки артикул са използвани влакна от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* и текстил, сертифициран по стандарта Ökotex 100**.