Красимир Генов е новият директор „Пазари“ на най-големия кабелен оператор в страната. Той ще координира дейността на дирекции „Продажби“, „Обслужване на клиенти“ и „Продукти и Маркетинг“.

Красимир има 20-годишен опит в областта на маркетинга и обслужването на клиенти в компании като Procter & Gamble, Овергаз, БТК, Backcell, и др. С богатия си опит той ще допринесе за успешното развитие на компанията и засилване на фокуса върху клиентите. Последните 5 години Красимир Генов е бил бизнес консултант по отношение на ИТ и телеком сектора, идентифициране на нови пазарни ниши и разработване на стратегии за проникване и растеж.

„Предизвикателство е да се присъединя към екипа на една от най-динамично развиващите се компании на телеком пазара. Уверен съм, че заедно ще продължим изграждането на добри взаимоотношения с клиентите и ще докажем, че сме компания, която дава повече на своите клиенти“, коментира г-н Генов.

Красимир Генов има диплома по специалност „Международни отношения“ от Московски държавен институт и редица специализации в страната и чужбина.

blizoo е най-големият кабелен оператор в България и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 150 ТВ канала, 25 HD канала, интернет със скорост до 150 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга.