През март най-женският сайт в семейството на bTV Media Group LadyZone.bg обявява „Месец на женското приятелство”. Известни дами от телевизионния екран и музикалната сцена ще представят своите най-добри приятелки. Могат ли жените, въпреки своята емоционалност, да създават трайни приятелства, ще разчупят ли дамите клишето, че мъжкото приятелство е по-силно – отговор на тези въпроси ще дадат Мона Недева, Деси Бакърджиева, Нели Хаджийска, Криси Владимирова, Евелин Костова и други.

В кратки забавни интервюта и с много снимки, потребителите на LadyZone.bg ще разберат какво е женското приятелство за всяка една от изброените дами. Как издържат теста на времето техните връзки, ще стане ясно през март на женския сайт.

В началото на кампанията, потребителите на LadyZone.bg ще могат да се запознаят с най-добрата приятелка на Мона Недева от “Революция Z”. Коя е тя, можете да видите ТУК.
Най-находчивите потребители на LadyZone.bg ще имат възможност да спечелят специални награди в края на всяка седмица от „Месеца на женското приятелство”.