Към екипа на „Господари на ефира” по Нова се присъединява едно от емблематичните имена на българската телевизия - Люба Ризова. Тя ще консултира екипа на шоуто за разследванията, които превърнаха „Господарите” в институция. „В началото на годината от Джуди Халваджиян получих предложение, което не можех да откажа - да се присъединя към екипа на „Господари на ефира”. Винаги съм харесвала това предаване, но още повече го харесах, като се запознах с екипа.

Млади и ентусиазирани хора, които са отдадени на каузата да разрешават проблеми, да възстановят справедливост, да покажат със средствата на иронията и хумора абсурдното и гротескното в живота ни. Ще се радвам със знанията и опита си да допринеса „Господарите” да продължават да се утвърждават като институцията, в която вече са се превърнали”, заяви Люба Ризова. Продуцентът Джуди Халваджиян също изрази удовлетворението си от присъединяването й към екипа: „За мен е чест да работя с доказан през годините професионалист като Люба Ризова.

Нейните качества и опит ще допринесат много за утвърждаването и развитието на разследванията и репортажите на „Господари на ефира”.