Телекомуникационният оператор Макс съобщи, че от началото на месец юли започва да предлага абонаментни планове и устройства за достъп (свързване на до 8 компютъра, таблети или смартфони с един мобилен рутер), които ще позволят на потребителите да се възползват от възможностите на неговата високоскоростна интернет мрежа.

Макс пуска иновативни услуги, при които клиентите могат да се регистрират само за един месец, както и стандартни договори с продължителност 12 месеца. Компанията въвежда 5 плана със скорост на сваляне до 75 Mbps на цени между 9,90 лв. и 29.90 лв. на месец. Повече информация може да бъде намерене на уеб-сайта www.maxtelecom.bg.

Заради големия интерес към 4G LTE мрежата за мобилен интернет достъп, Макс започва да предлага USB модем за лична употреба за лаптоп, мобилен WiFi рутер (бисквитка) за споделяне на интернет едновременно с до 8 телефона, таблети или компютри, както и WiFi рутер за дома и офисa. Продуктите са вече в продажба във всички търговски центрове на Макс.

„Щастливи сме да подкрепим големия интерес към нашите 4G LTE услуги толкова скоро след официалния им старт. Потребителите търсят начини да ползват най-модерната технология за мобилен пренос на данни и затова обявяваме абонаментни планове и няколко вида устройства за достъп. Уверени сме, че ще удовлетворим всички очаквания и ще продължим да предлагаме висококачествена услуга от последно поколение“ - каза изпълнителният директор на Макс Питър Ковел.

Повече информация за новите абонаментни планове можете да намерите тук.

Повече информация за устройствата за достъп можете да намерите тук.