Една от най-успешните млади изпълнителки у нас в последните години – Михаела Филева, е първият член на журито в 5-ия сезон на "България търси талант". Най-позитивното шоу в родния ефир се завръща през 2016г. в ефира на bTV с юбилеен сезон и предизвиква всеки, готов да сподели своето изкуство с многомилионната аудитория и да чуе мнението на Михаела Филева в качеството й на оценяващ, да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016.

“Поканата да участвам в предаването беше неочаквана за мен, но колебанието дали да приема или не, не продължи дълго. “България търси талант” е извор на положителни емоции, а талантите, които имаме възможността да видим в шоуто са невероятни. Очаквам с нетърпение кастингите и вярвам, че като жури ще помогна талантливите хора на България да намерят своята реализация. Запишете се за кастинг, защото шансовете в живота на един човек не са много, а “България търси талант” може да е вашият шанс!” споделя Михаела.

Освен Михаела на масата с хиксовете ще седнат още трима души. Кои са те ще стане ясно съвсем скоро, но е сигурно едно – емоциите и страстите ще бъдат незабравими и за участниците, и за журито. За забавлението и доброто настроение ще бъдат отговорни както хората от екипа на продуцента bTV, така и компанията „Монте мюзик”, която също ще бъде част от юбилейния сезон в качеството си на музикален продуцент на формата.

Монте Мюзик е лейбълът за българска музика, който в последните години успя да открие, наложи и затвърди най-ярките музикални звезди от новото поколение. За творчеството им лично отговаря музикалният продуцент Графа, а Михаела Филева, ВенЗи, Били Хлапето, Дивна, Прея и Акага са артисти, които налагат тенденции и всеки от тях има собствена харизма, стил и цяла армия от почитатели.

“Монте Мюзик” вече има опит като музикален продуцент на предаването "България търси талант". Комбинацията от професионализъм, опит и ентусиазъм на екипа на компанията ще работят за най-доброто представяне в шоуто на участниците с музикални изпълнения. От музикалният лейбъл вече нямат търпение да чуят изпълненията от предстоящите кастинги, защото всеки продуцент знае, че трябва да използва всяка възможност за откриване на нови музикални таланти.