Нанси Карабойчева ще е специален гост на церемонията в Япония на 14 май. Най-красивата българка Нанси Карабойчева ще бъде официален представител на страната ни на церемонията по избирането на нов посланик на българското кисело мляко в Япония. Събитието ще се състои в Токио на 14 май.

Нанси отлита за Токио в понеделник, 12 май, за да присъства, заедно с Извънредния и пълномощен посланик на Република България Георги Василев, на церемонията по избор на ново лице на българското кисело мляко в Япония.  Заедно с посланика тя ще обяви коя звезда ще бъде рекламно лице на всички продукти с марката Българско кисело мляко. Лице на продуктите е бил и най-обичаният българин в Япония – шампиона по сумо Калоян Махлянов – Котоошу.

Мис България 2013 ще остане няколко дни в Япония, за да се запозне с културата и традициите, както и да разгледа забележителностите на столицата Токио. „Изключително щастлива съм, че ще мога да представя страната си в Япония и то на събитие, което се обръща с огромно уважение към нашите традиции, а именно родното ни кисело мляко. За мен е предизвикателство да срещам нови култури и да пътувам, за да запознавам хора дори от толкова далечни страни с нашата красива България”, обясни Нанси преди заминаването си.