Искаш да си победител? Имаш ли смелостта да рискуваш? 

Започва спортното предизвикателствоN-JOY футбол тур 2014! От 3 май до 7 юни истински футболни емоции завладяват страната! Със спортния дух на Nike, N-JOY футбол турще се развихри в осем български града! Стани звездата на твоя град! Този уикенд сме в Пловдив и Хасково!

За да участваш трябва да си на възраст между 16 и 20 години и футболът да е твоята страст!  Участвай и докажи, че си истински играч! Отборът победител във всеки град ще грабне страхотните награди от Nike! Игри с публиката и награди от радио N-JOY и Nike очакват всички присъстващи!

N-JOY FOOTBALL TOUR 2014 - ДАТИ И МЕСТА НА ПРОВЕЖДАНЕ

N-JOY Football Tour 2014 ще се проведе от 03 май до 07 юни на територията на осем български града: Пловдив, Хасково, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград и София.

Младежите на възраст между 16 и 20 години ще могат да се включат в спортната надпревара. В състезанието във всеки град се допускат до 16 отбора. Отборите са от 6+1 играчи /шестима играчи + 1 вратар/. Мачовете са от две полувремена с продължителност 15 мин. и 3-минутна почивка между двете части, а системата на отпадане е чрез т. нар. “директна елиминация“.

Имената на класираните на първите три места отбори се обявяват официално и получават награди от Nike и радио N-JOY. Осемте отбора, класирани на първо място във всеки град ще се срещнат на Големият финал за определяне на един отбор победител в N-JOY Football Tour 2014. Всички участници и присъстващи на събитието ще могат да се включат в специално организираните “Игри с публиката“ и да спечелят награди. 

  • 03.05. Пловдив – Спортен Център „Арена“ в ЖК Тракия 

СЦ "Арена" е новопостроен спортен център в Жилищен Комплекс Тракия, в близост до блок 33 А (на гърба на ТЦ Аркадия, с/у Метро). 

Спортния център разполага с: Модерно игрище за футбол с последно поколение изкуствена трева. Модерно игрище за плажен волйебол, съблекални, съобразени с всички модерни хигиенни изисквания. Трибуни с пластмасови седалки, отговарящи на изискванията на FIFA. Баскетболен кош за стрийтбаскет с напълно безплатен достъп. Мини футболно игрище с врати с хокеен размер, с напълно безплатен достъп. Детска площадка, отговаряща на всички съвременни изисквания и норми за безопасност.  Спортният център работи от 07:00 до 22:00 часа всеки ден и предоставя напълно безплатен достъп до всички съоръжения, по силата на договор с Община Пловдив, на деца и ученици до 18 години в часовете между 07:00 - 10:00 и  14:00 - 15:00 ч.

  • 04.05. Хасково – Професионална гимназия по дървообработване и строителство. 

Спортна база - Училището притежава добре оборудвана спортна база. Има игрища за тенис на корт, бадминтон, футбол и баскетбол. Има закрита зала за скуош и зала за тенис на маса. За момчетата има зала за вдигане на тежести, а за момичетата - фитнес зала с гладиатор, велоергометър и пътечка. От тази спортна база с помощта на нашите добри учители произлизат много добри спортисти. Възпитаниците на гиманзията имат възможност да се включват в извънкласни занимания по волейбол, хандбал, баскетбол, бадминтон, лека атлетика. Игрището за футбол на територията на гимназията е с естествена тревна настилка и дава възможност на всички желаещи да тренират като истински футболисти. Изграждането на игрището е финансирано от фондация “Димитър Бербатов“.

  • 10.05. Варна – Общинско игрище на Техническия университет 
  • 11.05. Русе – Стадион „Дунав“ 
  • 17.05. Стара Загора – стадион „Берое“
  • 18.05. Бургас – СК „Славейков“
  • 31.05. Благоевград – СК „Арена парк“ университет в Студентски град 
  • 01.06. София –  RD Sport
  • 07.06. Големият финал, от който ще се излъчи един отбор победител в турнира - RD Sport