„Веднъж, разхождайки се из небесните владения на своя баща, се срещнали Крилатият и Рогатият. И както от памтивека се случва заспорили. Дали любовта или парите са по-силни. Пари – любов, любов – пари, наддумвали се те, докато в спора не се намесил като арбитър баща им – Създателят.“ „Разбъркай го – да се оправи“ е заглавието на най-новия завладяващ комедиен спектакъл на Нешка Робева и Влади Въргала. Тази пролет, премиерно шоуто ще бъде представено на 22 май в зала 1 на НДК. Под режисурата на Въргала „Разбъркай го – да се оправи“ „забърква“ сатира, комични и драматични ситуации, които се преплитат с майсторското танцовото изкуство на момчетата и момичетата от трупата „Нешанъл Арт“. Спектакълът задава актуални за днешното време въпроси като дали любовта или парите са по-силни…

„Всичко е пари“ или „Всичко е любов“ и възможен ли е бракът по любов? Със замах историята сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите, за да ги размени. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатият и Рогатият, които слизат на земята заради един облог… Но дали те ще докаже своето твърдение и кой ще спечели залога? С „Разбъркай го – да се оправи“ почитателите на танцовите изкуства ще имат удоволствието да се потопят в едно ново амплоа на трупата „Нешанъл Арт“. „Всеки път трябва да добавяш новости, да създаваш нещо различно, с което да изненадваш публиката и да провокираш себе си.“ – споделя Нешка Робева за работата по новия си проект.

Невероятна хореография, силна актьорска игра и изключително забавен сюжет очакват публиката в зала 1 на НДК дни преди празника 24 май. Билетите за спектакъла са вече в продажба на касата на НДК и в мрежата на Ticketportal.