Премиерата на „Близо до врага“, както и маратоните на „Клондайк“ и „Версай“ ще могат да бъдат проследени от клиентите на ТВ услуга на оператора веднага
 

Epic Drama, новият дом на епичната драма, където се събират едни от най-завладяващите драматични сериали от цял свят, вече е част от основния пакет с програми на Networx, който е достъпен за всички клиенти на услугата „Телевизия“.  
Networx е лидер на пазара за телекомуникации в централна северна България и телекомуникационен оператор от ново поколение. Създаден през 2000 г. от група студенти от РУ „Ангел Кънчев“, с изключително динамично развитие и иновации, към днешна дата Networx е национален телеком с изградени мрежи, които покриват над 500 000 домакинства. В портфолиото на компанията се предлагат интернет, цифрова, HD телевизия, безжичен интернет, услуги за корпоративни клиенти.

Компанията е уникална с персоналното си отношение и внимание към всеки клиент. Много от услугите нямат аналог в страната, а и в международен план. Всички услуги от Networx са двойно и тройно резервирани и се предоставят чрез собствена оптична мрежа от типа FTTB (Fiber to the building), върху която оперира MAN мрежа, гарантираща висок клас телекомуникационни услуги – минимални време закъснения и прекъсвания.

Със старта на EPIC DRAMA, Networx дава възможност на клиентите си на ТВ услуга да проследят премиерата по канала на „Близо до врага“ на 2 февруари от 22:00. Действието в новата поредица се развива в пострадал от бомбардировките хотел в Лондон след Втората световна война и проследява живота на разузнавача капитан Калъм Фъргюсън.

Предстоят и маратони на целите сезони на дебютиралите в средата на декември мини-сериал Клондайк“ - с Ричард Мадън (Game of Thrones) и Тим Рот (Pulp Fiction) – в събота, 3 февруари, от 16:00, както и на пищната продукция „ВЕРСАЙ“ – от 22:45 същата нощ.

Програмната схема на Epic Drama е придобита от най-добрите проиводители и разпространители на съдържание в света. Две трети от програмното съдържание е създадено в Европа, в частност - във Великобритания, останалото е допълнено от изключителни поредици от САЩ, Канада и Австралия.

Хитови заглавия като „Блудници“ и „Господин Селфридж“ от ITV Studios Global Entertainment; „Миниатюристът“ от all3media international; „Ресторантът“ и „Версай“ на Banijay Rights; „Борджиите“ и „Ченге“ от Beta Film и „Обрат: Шпионите на Вашингтон“ и „Клондайк“ на eOne са представени ексклузивно и/или за първи път тук, по Epic Drama.

Още със старта си каналът предложи над 600 часа от най-добрите драматични продукции. Новият дом на високобюджетните исторически драми е на разположение както като линеен канал, така и като каталог за видео по заявка. Огромната част от съдържанието е произведено в последните три години, а някои заглавия са ексклузивни за пазара. 

Epic Drama е прицелен в мъже и жени над 25. Той, обаче, се харесва на почитателите на драматичния жанр с най-разнообразни предпочитания, като им дава 24-часов достъп до емблематични сериали в поджанрове от „крими и мистерии“, екранизации по класически литературни творби или реални исторически събития до „политика и власт“, военни, екшън и приключенски и дори фентъзи.