Онлайн магазинът на Мтел обслужи своя стохиляден клиент – това е Фреди Панчева от София, която получи за подарък един от най-иновативните смартфони в света – iPhone X. През 2011 г. Мтел стана първият телеком у нас със собствен онлайн магазин, а в момента mtel.bg все още е единственият на пазара, който е отворен за всички потребители, а не само за настоящи клиенти.

На mtel.bg потребителите могат да се абонират за мобилни и фиксирани услуги и да поръчат смартфони, лаптопи, телевизори и други технологични устройства на изгодни цени. В допълнение всеки месец в електронния магазин на Мтел се предлагат продукти на намалени цени, валидни единствено при покупка онлайн. При сключване на двугодишен договор пък клиентите ползват специална отстъпка от една месечна такса. Тя важи както при поръчване на нова услуга, така и при преподписване на договор.

 

Доставките на онлайн магазина на Мтел се извършват безплатно до всяка точка на България, както при закупуване на устройство, така и при подписване на договор. Поръчките се осъществяват до 48 часа.