Радио 1 – радиото, което пуска хитовeте на последните шест десетилетия и най-безсмъртните класически произведения, вече звучи и в гр. Разград на честота 98. 1FM! С него, градовете, в които слушат Радио 1, стават 21 в цялата страна!

Радио 1 вече десет години е номер 1 за българите между 35-60 години, високообразовани и с високи доходи, с изградени вкус и класа. По него звучат само класически хитове - най-известните и мелодични песни от 60-те години до наши дни. Радио 1 е идеалното радио, когато си в движение или на работното място. Медията среща на живо публиката си с изпълнители от ранга на Крис Нормън от Смоуки, Том Джоунс, Хосе Карерас и легендарния Енио Мориконе.

Феновете на Радио 1 могат да слушат радиото, което пуска класическите хитове и на обновеното модерно мобилно приложение на своите смарт телефони и мобилни устройства. През 2010 радиата от Communicorp Group бяха първите в България, които пуснаха собствени апликации и от тогава любимото ви радио е вече винаги с вас, където и да се намирате – в България и в чужбина!

Обновеното и усъвършенствано приложение за iOS и Android системите на приложението на Радио 1 включва по-добро качество на звука, чисто нов дизайн и динамичен бекграунд, възможност за споделяне и харесване на песни, които звучат в момента в ефир,  както и информация за тях, техните изпълнители, радиото и програмата му.

До края на годината Радио 1 ще започне излъчване и в още четири български града – Севлиево, Момчилград, Карнобат и Балчик.