За втора поредна година - единственото по рода си състезание в България, IGNITE SOFIA – Покори двете кули на Sopharma Business Tower.Тренирай усилено, защото на 18 Април 2015г. (събота), от 11:00 ч.в Sopharma business towers ще те чакат 40 етажа или 800 стъпала.

За втора поредна година любителите на стандартните спортни активности ще могат да се включат във второто издание на едно събитие с нестандартен характер – състезателно изкачване на стълби – IGNITE SOFIA – The Sopharma Business Towers Run. Второто издание на събитието ще се проведе на 18 Април от 11:00 ч., в Sopharma Business Towers, София. Записването навреме е едно от условията, за да бъдеш най-бърз, а да финишираш – доказателство за издръжливост. Тези, които притежават тези две качества, ще получат страхотни награди от PUMA, а тези, на които им липсва мъничко, ще получат много източници на енергия през целия ден – презареждаща музика с най-големите хитове от 90-те до наши дни, които звучат по радио ENERGY, забавления и развлекателни игри.Събитието е част от политиката на Puma за стимулиране на активния начин на живот и спорта в градски условия. Целта на състезанието бе да провокира повече хора да използват градската среда по нов начин, възползвайки се от наличната инфраструктора. „Спряхме се на Sopharma Business Towers, защото освен, че е атрактивна и ни дава възможност да предложим по-голямо предизвикателство на участниците, сградата споделя философията на PUMA за еко устойчивост със своите архитектурни решения за енергийна ефективност и устойчиво развитие“ , сподели Дончо Нешев – маркетинг мениджър на PUMA за България.

Всички, които искат да тестват бързината и издръжливостта си, трябва да заявят предварително участието си чрез регистрация на WWW.DRACE.BG/IGNITESOFIA. За повече информация – радио ENERGY. Участието е доброволно и абсолютно безплатно.