Радио ENERGY с любимите песни от 90-те до днес вече звучи и в град Бургас на честота 99. 9 FM! С него, градовете, в които звучи Радио ENERGY, стават 13 в цяла България!

Радио ENERGY - България e част от най-голямата радиоверига в Европа! Слоганът Hit Music Only достига до милиони слушатели в над 15 държави по целия свят! Гражданите и гости на Бургас вече са част от вярната фен база на радиото, което пуска любимите хитове от 90-те до днес.

Слушателите на Радио ENERGY са активните, млади, работещи българи между 25 – 45 години. Основен акцент в музиката са безспорните хитове на 90-те, които звучат в комбинация и с най-големите хитове от последните няколко години.

Феновете на Радио ENERGY могат да слушат радиото с хитове от 90-те и на обновеното модерно мобилно приложение на своите смарт телефони и мобилни устройства. През 2010 радиата от Communicorp Group бяха първите в България, които пуснаха собствени апликации и от тогава любимото ви радио е вече винаги с вас, където и да се намирате – в България и в чужбина!

Обновеното и усъвършенствано приложение за iOS и Android системите на приложението на Радио ENERGY включва по-добро качество на звука, чисто нов дизайн и динамичен бекграунд, възможност за споделяне и харесване на песни, които звучат в момента в ефир,  както и информация за тях, техните изпълнители, радиото и програмата му.

До края на годината Радио ENERGY ще започне излъчване и в още три български града – Берковица, Девня и Козлодуй.

За още информация - посетете www.radioenergy.bg и фейсбук страницата на Радио ENERGY!