Фенове на 24KITCHEN и на майстора-сладкар ще готвят заедно с  него на 22 май в Paradise Center от 18:00 часа .

Едно от най-любимите лица на българските зрители на 24KITCHEN идва за първи път в София, за да се срещне с феновете си. Специална презентация и кулинарно състезание са само част от програмата на Рудолф у нас, на които 24KITCHEN кани всички желаещи да го гледат на живо на 22 май (четвъртък) на бул. "Черни връх" №100. Вход - свободен, начало  -  18:00 часа.

Най-запалените кулинари и фенове на печивата могат да премерят сили помежду си до 11 май, а победителите ще готвят заедно с Рудолф ван Веен в Paradise Center. Информация за състезанието „Впечатли Рудолф“ можете да намерите на сайта www.24kitchen.bg и на Facebook страницата на 24KITCHEN Bulgaria.

София е част от балканското турне на ТВ звездата, която ще дойде у нас след като представи шоуто си в Сърбия, Словения и Хърватска. Миналата година кулинарната демонстрация на Рудолф в Любляна събра като на рок концерт над 4000 души!

Гостуването на Рудолф ван Веен в България 24KITCHEN осъществява в партньорство с  “Дайнърс клуб България” АД и „ГудМилс България“ ЕАД.

За Рудолф ван Веен:

Рудолф ван Веен (р.1967 г.) знае, че иска да бъде готвач, още като дете. През 1985 г. завършва Кулинарното училище в Бреда с най-висок успех сред съучениците си и решава, че ще стане майстор-готвач. Работи в Швейцария заедно с майстор-готвач Кас Спейкерс, където специализира сладкарство в пекарната Huize van Wely. На 27-годишна възраст получава титлата Майстор-готвач на организацията SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) – най-високата титла, която холандски готвач може да получи в родината си.

В родината си има четири първи награди в конкурса Zilveren Koksmuts, а като част от холандски готварски отбори има медали от състезания във Франкфурт, Сидни, Лондон и Сингапур.

От 2000 г. насам Рудолф е сред членовете на журито на годишния Сладкарски шампионат в САЩ, чиито издания са се провеждали в Бийвър Крийк, Лас Вегас и Финикс. Освен това редовно участва в различни готварски фестивали по цял свят.