Притежателите на устройства Samsung Galaxy със сигурност се радват на доволно широка функционалност, но тези дни те получават още един безплатен бонус – нова услуга за потоково предоставяне на музика, наречена Milk Music. Според наличната информация, тя използва каталога от музикални композиции на интернет-радиото Slacker, което съдържа около 13 млн. произведения. Освен това Samsung Milk Music обединява и над 200 радиостанции, като поне засега не включва реклами.
Още по темата

Samsung Milk Music

Новата услуга е достъпна за собствениците на Galaxy устройства чрез специално приложение, което вече е достъпно за сваляне от онлайн магазина Google Play. Сред неговите ключови особености е удобната навигация, за която помага и интерфейса с голям въртящ се диск, помагащ за бърз избор на жанрови станции с множество композиции.

Samsung Milk Music

При елементите на управление на интерфейса нещата също изглеждат просто и логично. Осигурени са бутони и елементи за лесен достъп до всички основни функции на музикалната услуга, а с помощта на опции като Spotlight и My Stations потребителите могат да псукат само най-популярните станции или най-слушаните парчета от други потребители, както и да създават свои музикални станции и фонотеки с любими песни и албуми. На разположение са и множество други настройки, които позволяват да се оптимизира избора на музика в посока повече бързина и удобство.

Samsung Milk Music

С други думи, може само да се съжалява, че услугата Milk Music и съответното приложение са достъпни само за Galaxy устройства, но и това е обяснимо, предвид желанието на Samsung да откроява с възможно най-много уникални качества своите изделия от другата Android-базирана техника.

Информация и снимка от pcworld.bg