Тази събота столицата става домакин на последното състезание от първия сезон на инициативата на Z-Rock „Игрите на града“

София ще посрещне инициативата на Z-Rock с вълнуващи предизвикателства „Игрите на града“ тази събота в парка „Заимов“ (в района на театър „София“). Голямото състезание в столицата ще бъде финално за първия сезон на кампанията на рок радиото на България. Събитието ще се проведе в партньорство с Община София, дирекция "Превенция, интеграция, спорт и туризъм" в подкрепа на инициативата "София - Европейска столица на спорта 2018 г.".

Началото на игрите е в 11:00 часа.

С посланието „Освободи дивото в себе си!“ - Z-Rock организира активности на открито, които предлагат на участниците страхотно забавление с отборни игри в парковете на градовете. Предизвикателствата включват стрелба с лък, лъвски скокове, придвижване със „сал“ и други. „Игрите на града“ преминаха през Пловдив, Варна и Бургас, където участие взеха стотици фенове и станаха част от едно наистина вълнуващо приключение с много емоции. Галерии със снимки от всеки град са публикувани на специалния сайт на инициативата igrite.zrock.bg.

Повече информация можете да откриете на zrock.bg.