С 40 нови обекта и площ от 15 000 м², The Mall откри обновеното ниво -2 на 20 юни. Така търговският център затвърждава позицията си сред най-големите в България. Програмата продължи цели четири дена и зарадва клиентите на мола с много изненади и неочаквани гости.

Миксът от наематели на новооткрития етаж дава възможност на клиентите да се насладят на разнообразие и да получат всичко, от което се нуждаят на едно място. Водени от потребителските нужди, The Mall подбират внимателно наемателите на ниво -2, затваряйки цикъла от услуги, шопинг преживяване и забавления. Така сред най-големите обекти на новия етаж се нареждат Billa, с най-новата си концепция и площ от 2 450 м², и новооткрит обект на датската верига JYSK, където клиентите могат да пазаруват в още по-голям комфорт и уют, a PEPCO, Ciela, Joy Optics и Onda, както и нов обект на Хиполенд с още по-голяма квадратура, са само част от новите попълнения, които ще донесат незабравимо преживяване за клиентите на The Mall.

Молът не просто разширява площта си, но търси начини, по които да направи прекараното време още по-приятно. Затова наред с обновения етаж и непрестанно растящото портфолио от разнообразни наематели, The Mall инвестира в мащабна реконструкция. Ниво -2 се свързва с останалата част на мола, посредством нов ескалатор, който значително ще улесни човекопотока и достъпа до паркинг нивата. Освен това, обновени ще бъдат и санитарните помещения. The Mall разбира нуждата на своите клиенти за удобство и комфорт, затова друга голяма инвестиция е ФУДКОРТЪТ, който ще зарадва потребителите с нов дизайн и ще им даде възможност да релаксират в приятна обстановка, след като са изпълнили всичките си ангажименти и са се насладили на страхотния шопинг.

„Нашите клиенти и техните нужди са основният ни фокус. Затова непрестанно се интересуваме от потребностите им, провеждайки специални потребителски анкети. По този начин взимаме информиран избор при подбора на наемателите си. Надяваме се в бъдеще това да провокира интереса на още търговци, които да инвестират в обекти в The Mall. Така клиентите ни ще могат да открият всичко, от което се нуждаят на едно място“, коментира Димитър Кехайов, управител на The Mall.

Обновеният етаж в The Mall отвори с пищно празненство на 20 юни с много подаръци и изпълнения на Brazz ViliDJ и Dance Station, които заредиха клиентите с добро настроение и ги подготвиха за невъобразимия кулинарен пир, който ги очакваше в съботния ден в компанията на Ути Бъчваров. Той приготви огромно количество кайсиев мармалад, поднесен с палачинки за всички посетители. За целия период на активностите всеки желаещ завъртя колелото на късмета за шанса да спечели сред хиляди изгодни отстъпки от новите магазини в The Mall.

Цялата програма и всичко за обновения The Mall можете да откриете тук.