Италианската звезда записва албум с музиканти от Филхармонията

Тото Кутуньо е в България! Италианската звезда е пристигнал за записите на новия си диск, в който ще се включат музиканти от Софийската филхармония.

Кутуньо избра да си почине и да похапне в ресторанта на сънародника си Лео – „Leo’s Pizza Trattoria” в комплекс „Малееви” в столицата, снощи, 12 март.

След вечерята си, Тото Кутуньо поканил на масата си домакина Лео. „Обходил съм цял свят и съм бил във всички италиански ресторанти, но място като твоето, където всички се усмихват, възпитани са и сервират бързо – няма. Ти, баща ти и жена ти, карате клиентите да се чувстват като част от вашето семейство. Това, което ме впечатлява е, че заведението в момента е пълно с италианци. Ти събираш италианската общност в България. Браво Лео и отсега нататък, като дойда в България ще хапвам само при теб”, това е казал Тото Кутуньо на най-усмихнатия рапър у нас Лео.

По същото време в заведението е бил и Део заедно със семейството си, за да празнуват рожден ден на приятел. „Голяма изненада беше и за тях, когато Тото Кутуньо влезе. Даже Део първи скочи на крака, за да го аплодира”, разказа Лео.

Ресторантът на Лео е една от любимите спирки на звездите, които гостуват у нас. До сега в Leo’s Pizza Trattoria” са похапвали сладко, сладко Албано, Pooh, Вал Килмър, Джейсън Мамоа и много други.