Три нови телевизонни канала стартират излъчване в България.

Каналите са :

The Basketball Channel
Всички в играта! Това e първият, изцяло посветен на баскетбола канал. Извън  NBA светът на баскетбола е изключително натоварен и всички тези шампионати и турнири са намерили един дом в лицето на The Basketball Channel. От Мексико до Русия, от Китай до Аржентина – при нас можете да гледате всичко – от оспорваните мачове до информация за най-новото оборудване. Най-добрите забивки са в The Basketball Channel!


Classica
За любителите на непреходната класическа музика до края на тази година сме подготвили 58 световни премиери; 14 предавания НА ЖИВО от Милано и Залцбург, Париж, Лондон, Виена, Сингапур,Амстердам и Дрезден. Потопете се в съкровищницата на Classica със 1800 часа класически произведения. Кралската опера е на ваше разположение с отличен звук и картина в уюта на вашия дом!

Havoc
Канал за екстремен спорт? Не! Канал за музика? Не! Интерактивен канал? Не! Всичко това в един канал? ДА! Havoc е канал за родените в новото хилядолетие. Те са активни, будни и любознателни, поемат рисковете на екстремните спортове и обичат музиката – онази, която слушат докато се спускат по рампата и която ги вдъхновява. Това е канал, в който са съчетани екстремните спортове и музикалните клипове на актуалните изпълнители, както и интерактивността, в която тази аудитория живее – след успешен скок, постват кадрите в социалните мрежи.

 

Трите канала вече се разпространяват в България от Кик Медиа. Ако поискате да гледате някои от тези канали не се бавете, а се свържете с вашия кабел или сателитен оператор.

Очаквайте през сладващите дни и акценитите за новите канали само на http://tv-novini.com.