Екипът на TV-Novini.com спечели ''IT Оскар'' от ''Българската асоциация по информационни технологии'' за 2014-та година на проведената снощи церемония в столичния ''Гранд Хотел София''. Наградата бе връчена на нашия колега Иван Атанасов в категория ''Студентска награда'.

Наградите на 'Българската асоциация по информационни технологии'' известни още с името  ''IT Оскари'' бяха връчени за четвърти път за трета поредна година. Освен ''TV-Novini.com''  отличени бяха още и  Теодосий Теодосиев, ръководител на националната школа по физика и приложна математика и преподавател по физика в ПМГ "Н. Обрешков", гр. Казанлък, отличен с значим принос в развитието на информационните и комуникационни технологии , Образователна награда беше връчена на „Софтуерен университет” ООД.

За журналистически принос награда бе връчена на Юлиян Арнаудов от в. „Капитал”, а поощрителна награда за регионална медия получи Росинка Петрова, водещ и продуцент на следобедния екип на БНР-Радио Благоевград.

Награда за държавна администрация получи Национална агенция за приходите (НАП) за информационна система „Контрол”, a в категория "Общинска администрация" - тази в Дряново за информационен център за мобилни услуги, здравни съвети и здравен телемониторинг за гражданите и бизнеса в общината. За „STARTUP” компания 2 награди получиха „Джъмпидо” ООД за образователния софтуерен проект „Джъмпидо” и „Трансметрикс” АД. Бизнес иновативност - Telerik: a progress company за Telerik Platform.

В категория E-bussiness награда получи „ALLTERCO” за проекта „Books Forge”. В категория "Мобилно решение" бе връчена награда на „Мусала Софт” АД за проекта „АТМОСФЕРА”. В категория "Развлекателен софтуер" награда получи „ЧЕС АРЕНА” ООД, а за "Корпоративна и социална отговорност" получи „Империя Онлайн” ООД.

Екипът на TV-Novini.com благодари за на всички читатели и партньори за подкрепата и най-вече на Иван Атанасов, без когото сайтът нямаше бъде това, което е в момента!

Благодарим ви!

Екипът на TV-Novini.com:

  • Дилян Янакиев
  • Иван Атанасов
  • Елиза Стоева
  • Мартин Василев
  • Цветан Начев

*Снимка 1: Иван Атанасов с Проф. д.ик.н. Стоян Денчев /Личен архив/
*Снимка 2: Иван Атанасов с Росен Плевнелиев /Личен архив/