От днес стартираме новата ни рубрика''ТВ Смях'' , която ще може да четете всеки петък само и единствено от TV-Novini.com В новата ни рубрика ще ви забавляваме с най-смешните случки и истории от телевизията. Днес в пилотната ни статия ще ви по разсмеем със смешките за телевизия на колегите от в-к "Земя".

bTV

Бтв влезе в книгата на Гинес,показвайки филмът ''Сам в къщи'' за 67-и път. Очевидци твърдят,че възрастна зрителка от Попово знаела наизуст всяка фраза от филма,а безработен коминучистач пожелал на гроба му вместо паметник да вдигнат запазения знак на bTV Media Group. 

TV7

Тв 7 е подала в съда молба за пререгистрация , тъй като около новогодишните празници един от зрителите й е починал от преяждане. Медията вече ще се казва TV6 :D

Нова тв

Лора Крумова се завръща в Нова тв, но само зрителите с 42-инчови телевизори ще могат да се порадват на целия й блясък. В същото време продуцентите от ''Сони Пикчърс'' са поканили Саня Армутлиева за главната роля в трилъра ''Стопанката на къщичката върху кокоши крака''.

БНТ

Покрай обичайните си напразни усилия ,БНТ реши да облекчава зрителите предлагайки им да ''освободи писателя в тях''. При толкова издателства и професионални творчески съюзи, обществената телевизия ще поощрява графоманите с..... издателска дейност. Следващия й медиен проект вероятно ще се казва еротичен танц на пилон с Валя Яхниева :D

О чудо !

Чудото на козметичната хирургия Люба Кулезич ще води ново предаване за геронтофили. В него известната известната журналистка ще кани най възрастните жители на планетата , за да разкажат за своя природосъобразен начин на живот. Пилотното заглавие на проекта е ''Джурасик Парк 5''. В първото предаване ще гостува група съученици на водещата, участиници в Балканската война. 

Ако сме успели да ви разсмеем очаквайте и новата забавна статия от рубриката ''ТВ Смях'' - другия петък само и едиствено на TV-Novini.com!