Летният комедиен сериал „Връзки” по bTV се превърна в хит сред младите от самия си старт. 46, 5% от зрителите на възраст 18-34 години са се забавлявали с началото на семейната история на Тони и Мика, а общият брой на зрителите (All 4 +) е над 1 100 000 души или 42.3 % от всички пред малкия екран.

Довечера от 21:30 часа във втория епизод на „Връзки” зрителите на bTV ще видят как героят на Михайл Билалов ще отпразнува рождения си ден на „два стола”, Анета Сотирова ще препоръча нестандартен реквизит за провокативна сценична изява, повлияна от новата си тръпка към Любо Чаталов, а Китодар Тодоров ще влезе в ролята на преподавател по актьорско майсторство. И всичко това на фона на нежния глас на Миленита. В третия епизод на комедийната поредица „Връзки” – в петък от 21:30 часа по bTV, Тони ще претърпи истинска катастрофа след срещата си с Ясмина. Такъв сблъсък може да промени изцяло пострадалия – неговото тяло, стил, самочувствието и дори нивото на хормоните. Дали обаче трансформациите ще бъдат забелязани, как ще бъдат изтълкувани и ще бъдат ли възнаградени? Не само страстта променя хората – това се случва и когато смениш икономическия си статус. Неочаквани срещи и бизнес предложения ще разбъркат още по-драстично картината в „перфектното” семейство на Мика. Валери Йорданов ще влезе в ролята на богатия бизнесмен Александър Панов, който ще провокира не само професионално архитектката.

Защо днес хората масово се развеждат, може ли една връзка да продължи 30-40 години, трябва ли да влизаме с високи очаквания в брака, защо масово се поддържа паралелен любовен живот и полезно ли е „затварянето на очите” – в петък, 21:30 часа по bTV.