Виктор се завръща от света на мъртвите, а шокиращото самопризнание на Мартин води до неочаквани реакции в компанията. Кой успява да надхитри смъртта и кой ще бъде отлъчен от компанията? Не пропускайте новия епизод на „Килерът“, първо във Vbox7.com >>> https://bit.ly/2IgYa81

Мартин решава да разкрие истината за своята свръхестествена сила, придобита след прекрачването на прага на „Килерът“. Милото отношение на Деница към Зара, смелостта на Калоян, отзивчивостта на Боян – каква е причината и кой стои зад необичайните ситуации? До какво ще доведе самопризнанието на Марти, предстои да разберете първо във Vbox7.com.

След предателството на най-близкия си приятел, Зара и Николета са искрено разочаровани и разстроени. Лъжите водят до конфликт в групата и двете са единодушни в решението си да отлъчат Мартин от компанията. В кулминацията на конфликта ненадейно от отвъдното се появява Виктор.

Какво ще се случи с Мартин след съдбоносното самопризнание? Кой е отговорен за завръщането на Виктор? Отговорите на тези въпроси, ще откриете в новия епизод на „Килерът“, първо във Vbox7.com. За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала. Не пропускайте нов епизод на сериала всеки вторник и петък във Vbox7.com.